Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Revisionsledare medicinteknik

Vill du precis som vi, bidra till att svenskt näringsliv kan bibehålla och stärka sin konkurrenskraft? Är du en entusiastisk och positiv revisionsledare som tar ansvar och får saker att hända? Tilltalas du av ett omväxlande och spännande arbete där du får inblick i många företag inom olika branscher? Då kan du vara vår nästa nyckelperson inom revisionsledning.

Om oss
Avdelningen Certifiering på RISE är marknadsledande i Sverige inom ledningssystem, produkt- och personcertifiering. Vi är ca 90 medarbetare och har en stor kompetensbredd och mångårig erfarenhet av revision av ledningssystem inom främst kvalitet, miljö, arbetsmiljö, informationssäkerhet, medicinteknik och utvecklar tjänster inom verifiering av hållbarhet. Vi levererar våra tjänster till företag främst i Sverige men även internationellt. Vi som jobbar med revision av ledningssystem finns inom affärsområde Ledningssystem och Verifiering som är en del av avdelningen Certifiering. 

Om rollen
I tjänsten som revisonsledare inom medicinteknik arbetar du med revisioner hos våra kunder som finns inom flertalet branscher vilket gör att uppdragen blir varierande och spännande. Våra kunder är placerade runt om i Sverige och resor är en naturlig del av tjänsten och körkort är ett krav. Det är ett omväxlande jobb där du får en inblick i olika företags förbättringsarbete. Arbetet som revisionsledare omfattar ansvar för hela processen från planering, genomförande, rapportering samt uppföljning av de revisionsuppdrag du utför. Du blir en del av ett härligt team om 10 kompetenta kollegor som jobbar med revision inom medicinteknik. Du har i denna tjänst ”hemmakontor” precis som våra andra revisorer och placeringsort för tjänsten är därför flexibel. Du ges stort ansvar och friheten att själv styra och planera din tid.

Vem är du?
Vi söker dig som är revisionsledare för ISO 13485 med relevant arbetslivserfarenhet inom de områden du reviderar. Du har examen från slutförd utbildning vid universitet, högskola eller motsvarande inom relevant område för tjänsten.

Vi söker dig som kan driva, prioritera och slutföra dina uppdrag självständigt med fokus på resultat. Du har även förmåga att arbeta i grupp och samverka med dina kollegor. Då tjänsten innebär många kontaktytor ser vi att du är utåtriktad och lyhörd samt har förmåga att skapa och upprätthålla goda kundrelationer. Detta ställer krav på god förmåga att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska. Vidare är du som person strukturerad och noggrann ditt arbete.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olikheter och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Vi lovar dig inte ett lätt jobb men vi kan lova en spännande resa där vi tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor bidrar till en hållbar framtid och till att säkra ett försprång i den globala konkurrensen. Vill du vara med på resan?

Hos oss på RISE erbjuds du en utmanande och omväxlande arbetsplats, med möjlighet att göra det mesta. Oavsett vilket område du vill arbeta med, vilken yrkesroll du har eller var i livet du befinner dig. Du får möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö som erbjuder varierande arbetsuppgifter och goda möjligheter att påverka din egen utveckling. Vidare berättar vi gärna mer om RISE generösa förmånspaket och möjligheter vid en eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan!
Låter detta spännande och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta enhetschef Delgash Levin +46 10 228 44 03. Sista ansökningsdag är 3 april 2023. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Vår fackliga representant är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer, 010-516 62 21 samt Bertil Svensson, Unionen 010-516 53 56.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

Revision, revisionsledare, ISO, medicinteknik, certifiering, RISE

Om jobbet

Ort

Ospecificerad arbetsort

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Kontaktperson

Delgash Levin
+46102284403

Referensnummer

2023/37

Sista ansökningsdag

2023-04-03

Skicka in din ansökan