Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Revisionsledare inom Medicinteknik till RISE Medical Notified Body AB

Är du intresserad av att bidra med kunskap och erfarenhet för att säkerställa medicintekniska produkters säkerhet? Då söker vi dig!

RISE Medical Notified Body AB (MNB) är ett nystartat och självständigt dotterbolag till RISE som ska bli anmält organ för medicintekniska produkter. Bolaget går just nu igenom godkännandeprocessen för att utses som anmält organ och verksamheten förväntas ha en stark tillväxt de kommande åren.

För att en tillverkare av medicintekniska produkter ska kunna släppa ut sin produkt på den europeiska marknaden måste produkten uppfylla gällande krav enligt medicintekniska regelverket (MDR). Som Anmält organ är vi en kritisk del i processen då flertalet produkter ska granskas av ett Anmält organ för att släppas ut på marknaden. 

Nu söker RISE Medical Notified Body AB dig med medicinteknisk erfarenhet som kan utföra revisioner hos tillverkare enligt det nya medicintekniska regelverket (MDR).

Om rollen
Som revisionsledare utför du revisioner av tillverkarens kvalitetsledningssystem och vid behov dess leverantörer och/eller underleverantörer. I rollen ingår även att sammanställa revisionsrapport som resultat av genomförd revision. Tjänsten innebär resor främst inom Norden.

Placeringsort för rollen är flexibel.

Vem är du?
Vi söker dig som har examen från universitet, högskola, teknisk högskola eller motsvarande kvalifikation i relevanta vetenskaper till exempel medicin, farmaci, ingenjörsvetenskap, biologi, mikrobiologi, kemi, materialvetenskap, veterinärmedicin, fysiologi, toxikologi eller fysik. Du har yrkeserfarenhet inom sjukvårdsprodukter eller relaterade aktiviteter och erfarenhet inom kvalitetsledning. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av den produktgrupp eller teknik som ska bedömas och du har kunskaper om och erfarenheter av såväl riskhantering som tillhörande produktstandarder och vägledningsdokument.

Vidare har du kunskap i lagstiftningen om produkter samt tillhörande harmoniserade standarder, gemensamma specifikationer och vägledningsdokument samt om såväl kvalitetslednings-system som tillhörande standarder och vägledningsdokument. Du har erfarenhet av att upprätta protokoll och rapporter som visar att relevanta bedömningar av överensstämmelse har utförts på ett lämpligt sätt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrit.

För att bli framgångsrik i rollen som revisionsledare hos oss så tror vi att du är en självständig person som även har en förmåga att arbeta i team, du är organiserad och analytisk, har ett öga för detaljer och inte minst tror vi att du är fokuserad på att leverera korrekt analys och underlag inom fastställda tidsramar.

Är vi rätt för varandra?
Som anställd hos MNB får du möjlighet att påverka och utvecklas i ett helt nytt bolag som drivs av kompetens, engagemang och en gemensam vilja att säkerställa att säkra medicintekniska produkter når patienter och användare. Vill du vara med på resan?

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta rekryterande chef Tomas Holm, +46 10 516 59 88 eller kontaktperson Sara Bergh, +46 10 516 69 44. Sista ansökningsdag är den 30 november 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

För denna tjänst blir du anställd i RISE Medical Notified Body AB. RISE Medical Notified Body AB är därmed personuppgiftsansvarig i rekryteringen och kommande anställning. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i samband med rekrytering: https://www.ri.se/sv/om-rise/policydokument/personuppgiftsbehandling/be… 

Om jobbet

Ort

Flexibelt

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Kontaktperson

Tomas Holm
+46 10 516 59 88

Referensnummer

2021/477

Sista ansökningsdag

2021-11-30

Skicka in din ansökan