Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Revisionsledare inom ledningssystemscertifiering

Om oss
Division Samhällsbyggnad kombinerar helhetssyn och spetskompetens inom områden som byggd miljö, resurseffektivisering, funktion och konstruktion, infrastruktur-lösningar och stadsutveckling. RISE certifieringsverksamhet är också organiserad i denna division. Vår certifieringsverksamhet är marknadsledande i Sverige inom ledningssystem, produkt- och personcertifiering. Vi har en stor kompetensbredd inom flertalet teknikområden och levererar våra tjänster till företag och personer. Våra kunder finns både i Sverige och internationellt. Vi är ca 85 medarbetare på våra respektive kontor i Borås, Göteborg, Karlskrona, Lund, Stockholm och Växjö.

Om rollen
Rollen som revisonsledare omfattar revisioner hos våra kunder. Det är ett stimulerande, omväxlande, roligt och spännande arbete där du får en inblick i många företag, inom olika branscher. Arbetet innebär en del resor till våra kunder runtom i Sverige och ditt fokusområde blir förstås revisioner kring ISO 27001. Även revisioner inom ISO 9001 och ISO 14001 kan bli aktuellt då våra kunder ibland har kombinerade revisioner inom flera standarder. Arbetet som revisionsledare omfattar ansvar för hela processen från planering, genomförande, rapportering samt uppföljning av de revisionsuppdrag du utför.

Vem är du?
Dina personliga egenskaper är av stor vikt och vi hoppas att du är nyfiken, öppen och prestigelös. Vidare är du pedagogisk, lyhörd och pragmatisk. Du är van att arbeta självständigt med en förmåga att både driva och slutföra dina revisionsuppdrag med såväl professionell integritet som förståelse för utvecklingsarbete på en strategisk och operativ nivå. På RISE är vi av uppfattningen att det är genom samverkan med våra kunder som vi utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens. Om du motiveras av att arbeta i en miljö där kunddialoger och samarbete är en del av vardagen så tror vi att du har rätt attityd och drivkraft att lyckas i denna position.

Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda kundrelationer. Rollen innehåller många kontaktytor, internt inom RISE, externt till olika aktörer, och direktkontakt med kunder. Detta ställer krav på god förmåga att kommunicera i tal och skrift, på svenska och engelska, samt vana av att ha kundkontakt. Du har förmågan att hålla i gång flera projekt och arbetsuppgifter samtidigt, och att självständigt prioritera ditt dagliga arbete. Som person är du strukturerad och noggrann, förtroendeingivande och bekväm i att ställa krav och fatta beslut.

Du har förmåga att läsa och förstå kravspecifikationer såsom standarder, föreskrifter och lagar. Då arbete sker med IT-stöd och i ERP-system är vana av detta ett krav. Du har slutförd utbildning vid universitet, högskola eller motsvarande. Minst fyra års arbetslivserfarenhet inom informationsteknologi. Av dessa ska minst två år vara inom informationssäkerhetsområdet. Aktuell erfarenhet inom informationssäkerhetsområdet dvs utbildning eller praktisk erfarenhet under de senaste fem åren. Meriterande är erfarenhet av ledningssystem och som intern/extern revisor. Det är också meriterande med kunskaper/erfarenhet inom ISO 9001 och ISO 14001.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner!

Välkommen med din ansökan!
Låter detta spännande och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta enhetschef Peter Karlsson, 010-516 57 32. Sista ansökningsdag är 1 juni, 2022. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga företrädare är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer (SACO), 010-228 41 22 respektive Daniel Gäwerth, Unionen, 010-516 68 15.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

ISO, revision, revisionsledare, informationssäkerhet, standarder, ledningssystem

Om jobbet

Ort

Flexibel

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Kontaktperson

Peter Karlsson
010-5165732

Referensnummer

2022/279

Sista ansökningsdag

2022-06-01

Skicka in din ansökan