Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

PROVNINGSLEDARE MALMÖ, ALNARP

Om verksamheten

RISE SMP Svensk Maskinprovning erbjuder en rad tjänster inom maskin- och miljösäkerhet. Vi arbetar med frågor som rör CE-märkning av maskiner och produktionslinjer och är ackrediterade för besiktning, certifiering och provning, samt är anmält organ inom många områden. Vi utför olika typer av miljökontroller och erbjuder skräddarsydda utbildningar inom maskinsäkerhet.

Vårt motorlaboratorium analyserar avgasemissioner och provar prestanda. Vid provningslaboratorierna provas och certifieras motorsågar, handhållna maskiner, skogsmaskiner, skyddshytter och skyddskläder samt utför ljud- och vibrationsmätningar.

Vi utför säkerhetskontroller av entreprenadmaskiner, lyftanordningar, portar, hissar och rulltrappor samt genomför registrerings- och kontrollbesiktningar av arbetsmaskiner.

Vårt oberoende och opartiskhet utgör en försäkran om att våra tjänster lever upp till högt ställda krav på självständighet och integritet och är därmed fria från all yttre otillbörlig påverkan.

RISE SMP Svensk Maskinprovning består av drygt 70 medarbetare varav cirka 50 besiktningsingenjörer i en rikstäckande fältorganisation. RISE SMP Svensk Maskinprovning AB är dotterbolag till RISE Research Institutes of Sweden AB.

Är du intresserad av maskiner, fordon och teknik?

Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll i vår provningsverksamhet med ett fritt och ansvarsfullt arbete, där du själv tar ansvar för kundkontakter och plane­ringen av ditt arbete.

Du kommer främst att arbeta med provuppställningar, provning och analys av kompletta maskiner och komponenter. Vi erbjuder ett laboratorium som har utrustning för speciella fordonsprov samt övrig provning av maskiner.

Vi vill att du, utöver ingenjörskompetens och tekniska grunder i maskiner och maskinstyrning, även har god kännedom och praktisk erfarenhet inom fordonsteknik. Du är strukturerad, behärskar effektiva metoder för ackrediterad laboratoriemässig provning och det är meriterande om du kan tillämpa six sigma.

I arbetsuppgifterna ingår även försäljning och dokumentering, projektuppföljning och rapportskrivning.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, utåtriktad och noggrann. Din utbildningsnivå motsvarar civilingenjör eller motsvarande med inriktning mot maskinteknik.

Du behärskar svenska väl i tal och skrift och B-körkort är ett krav.

Mycket av arbetet utförs på det egna laboratoriet men en del uppdrag utförs även på plats hos våra kunder. Du blir stationerad vid vår anläggning i Alnarp. Då vi är en enhet på flera siter ingår även en del samarbete med den egna siten i Umeå, men även med RISE siten i Borås.

Vill du veta mer?

Mer information om RISE SMP Svensk Maskinprovning hittar du på smp.nu och du är också välkommen att kontakta:

Patrik Olsson, närmaste handledare

Tel: 010-516 64 34

Kjell Isaksson, rekryterande chef

Tel: 010-516 64 11

Tommy Axelsson, personalrepresentant Unionen

Tel: 010-516 64 42

Anders Sandberg, personalrepresentant SACO

Tel: 010-516 64 75

Sista ansökningsdag 25 november 2018

Sammanfattning

Ort

Malmö

Region

Skåne

Land

SE

Kategori

Science

Anställningsform

Heltid

Skicka in din ansökan