Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Projektledare inom vattenförsörjning och vattenanvändning

Vill du vara med och utveckla en hållbar hantering av vattenförsörjning och vattenanvändning i samhället? Välkommen till vårt team på RISE!

Inom RISE Urban Water management arbetar vi med vattenförsörjnings- avlopps- och dagvattenfrågor i en miljö nära både forskarvärlden, industrin och kommunal verksamhet. Vi är ett erfaret team på 15 medarbetare som finns i Stockholm, Göteborg, Lund, Uppsala och Linköping. Vi arbetar såväl nationellt som internationellt.

Om rollen
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt forsknings- och innovationsområde vattenförsörjning och vattenanvändning. I vattenförsörjningsområdet ingår projekt som fokuserar på en hållbar hantering av råvattenresurser, vattenrening, distribution och vattenanvändning i samhällets olika sektorer. En betydande del av ditt arbete som projektledare kommer att bestå i att utveckla och genomföra forsknings- och innovationsprojekt tillsammans med oss andra inom området och att utveckla samarbeten med kommun, företag och universitet samt att skriva forskningsansökningar.

Placering efter överenskommelse på någon av verksamhetens orter.

Vem är du?
I rollen som projektledare inom vattenförsörjning och vattenanvändning hos oss kommer du att arbeta med alla hållbarhetsperspektiv, såväl miljömässiga, ekonomiska som sociala aspekter. Din grundutbildning kan vara inom teknik, naturvetenskap, geologi, nationalekonomi eller samhällsvetenskap. Du är en utåtriktad person som genuint gillar att arbeta tillsammans med andra mot högt uppsatta mål. Du har god analytisk förmåga, och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska såväl som på engelska.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.

Välkommen med din ansökan!
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Erik Kärrman på telefon 010-516 63 32. Vi vill ha din ansökan senast den 23 april 2021.

Våra fackliga representanter är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer, 010-516 62 21 och Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen. Vi lyder under lagen om offentlig upphandling.

Projektledare, forskningsprojekt, vattenförsörjning, vattenanvändning, forskning, innovation, RISE

Om jobbet

Ort

Ospecificerad arbetsort

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Projekt - projektledare

Kontaktperson

Erik Kärrman
010-516 63 32

Referensnummer

2021/150

Sista ansökningsdag

2021-04-23

Skicka in din ansökan