Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Projektledare inom resursåterförande avlopp

Vill du tillsammans med oss vara med och utveckla system för framtidens vattenförsörjning, avlopps- och dagvattenhantering? Är du nyfiken och gillar att arbeta både inom kund- och forskningsprojekt? Då kan du vara den person vi söker! Just nu söker vi en projektledare inom resursåterförande avlopp.

Om oss
Enheten Urban Water Management arbetar med system- och innovationsfrågor inom vattenförsörjning, avlopps- och dagvattenhantering i nära samverkan med universitet, industri och VA-organisationer. Vi arbetar i projektform med ett brett spann av sakfrågor från storskaliga avloppssystem till källsorterande system, från kommunala reningsverk till småskaliga lokala lösningar. I fokus för våra projekt finns alltid system- och hållbarhetsfrågor. Vi är för närvarande 15 medarbetare och finns i Stockholm, Göteborg, Lund, Uppsala och Linköping.

Om rollen
Vi söker dig som vill arbeta med avloppsfrågor i en cirkulär ekonomi, i svenska och internationella forsknings- och innovationsprojekt. Tjänsten är inriktad på att utveckla, leda och genomföra projekt inom resursåterförande avloppshantering.

Placering efter överenskommelse på någon av verksamhetens orter.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som projektledare hos oss söker vi dig som är civilingenjör eller motsvarande inom t ex kemi-, miljö- och vatten-, ekosystem- eller väg- och vattenteknik. Du bör ha utbildning och gärna arbetslivserfarenhet inom processer för avloppsrening, kretslopp av näringsämnen eller  modellering av vattenreningsprocesser. Du har god analytisk förmåga och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.

Välkommen med din ansökan!
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Erik Kärrman på telefon 010-516 63 32. Vi vill ha din ansökan senast den 23 april 2021.

Våra fackliga representanter är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer, 010-516 62 21 och Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen. Vi lyder under lagen om offentlig upphandling.

Projektledare, forskningsprojekt, avloppsfrågor, forskning, innovation, RISE

Om jobbet

Ort

Ospecificerad arbetsort

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Projekt - projektledare

Kontaktperson

Erik Kärrman
010-516 63 32

Referensnummer

2021/151

Sista ansökningsdag

2021-04-23

Skicka in din ansökan