Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Projektledare inom området innovation för hållbar stadsutveckling

RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 700 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se

Vill du arbeta med projektledning inom området innovation för hållbar stadsutveckling?

Vi söker dig som brinner för utvecklingen av hållbara städer och samhällen och som vill utveckla och leda projekt i samverkan med kommuner, universitet, civilsamhälle och näringsliv.

Du kommer att ingå i RISE Stadsutveckling som är en tvärvetenskaplig grupp med erfarna praktiker och forskare med bakgrunder i samhällsvetenskap, humaniora, design, konst och ingenjörsvetenskap. Vi utvecklar kunskap om hur städer kan ta sig an komplexa hållbarhetsutmaningar, bland annat genom att utnyttja ny teknologi, bedriva normkreativ innovation och tillämpa nya modeller för värdeberäkning av samhällsnytta i stadsbyggnadsprocesser. I allt vi gör står människan i centrum.

Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av projektledning med fokus på hållbar stadsutveckling och gärna i forskningssammanhang. Erfarenhet av EU-finansierade projekt med internationella partner är särskilt meriterande, liksom erfarenhet av att leda eller medverka i ansökningsprocesser till offentliga forskningsfinansiärer. Du har en akademisk examen på minst magisternivå eller motsvarande.

Vi erbjuder en omväxlande och expansiv miljö där det finns stort utrymme för egna initiativ i en grupp med en kreativ och kamratlig anda. Placeringsorten är Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, men deltid eller tjänstledighet kan diskuteras. Tillsättning snarast.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Välkommen att kontakta gruppchef Marcus Jahnke på telefon: 010-516 59 04. Skicka din ansökan senast den 27 januari 2019. Ansökningar behandlas löpande.

Våra fackliga representanter är: Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61, och Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Projektledare, forskning, stadsutveckling, hållbarhet, RISE, Stockholm

Sammanfattning

Ort

Stockholm

Region

Stockholms län

Land

SE

Kategori

Science

Anställningsform

Heltid

Skicka in din ansökan