Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Maskiningenjör för roll som kvalitetsrevisor - Borås

Tilltalas du av ett omväxlande och spännande arbete med mycket resande, där du får inblick i många företag inom olika branscher? Då kan du vara vår nästa kvalitets/produktrevisor.

Om oss
Verksamhet Produktcertifiering på RISE bidrar till utveckling av näringslivets konkurrenskraft och nya innovationer genom att erbjuda rätt certifieringslösningar, som skapar förtroende på, och ger tillträde till, marknaden. Arbetet med certifiering på RISE är framgångsrikt och växer i omfattning. För att fortsätta vår utveckling och tillväxt inom produktcertifiering söker vi fler ingenjörer som vill växa och utvecklas med oss.

Om rollen
I rollen som kvalitets/produktrevisor utför du revisioner på tillverkande företag som innehar produktcertifikat. Din uppgift är att säkerställa att de produkter som tillverkas och sätts på marknaden överensstämmer med villkoren i gällande certifikat. I praktiken innebär det att du kontrollerar produktionsprocesser, ingående material, intern produktkontroll, dokumentation och kvalitetssystem. Du har ett eget ansvar att planera in dessa besök på ett effektivt och hållbart sätt. Du blir en del av innovationskedjan och bidrar till att våra kunder och deras produkter får acceptans på marknaden.

Som ny i din roll på RISE kommer du att få ta del av en gedigen introduktion och utbildning av erfarna kollegor. Du ges möjligheten att växa in i din roll och ditt uppdrag. Arbetet kräver mycket samverkan med RISE provningslabb och externa kundkontakter. Du ges stort ansvar och möjlighet att planera ditt arbete där du självständigt styra din tid. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt.

Placeringsort Borås eller Karlskrona.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som produktrevisor är det viktigt att du trivs med kundkontakt. Du är driven, noggrann och förtroendeingivande samt har förmåga att vårda relationer med befintliga kunder. Då våra kunder är företag i Sverige, Europa och, i vissa fall, även USA och Asien ser du resor som en naturlig del av tjänsten och körkort är ett krav. Du trivs i varierande miljöer och har stor samarbetsförmåga. Ytterligare krav är god förmåga att såväl skriva som prata på svenska och engelska flytande. Vi ser att du har en examen från teknisk högskoleutbildning, t.ex. inom maskinteknik eller liknande. samt arbetslivserfarenhet från arbete i tillverkande industri. Erfarenhet från kvalitets- och revisionsarbete är meriterande men inget krav.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner!

Välkommen med din ansökan!
Låter detta spännande och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta enhetschef Stefan Coric, 010-516 60 73 eller enhetschef Martin Tillander, 010-516 58 98. Sista ansökningsdag är 13 juni, 2023. Urval & intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga företrädare är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer (SACO), 010-228 41 22 respektive Bertil Svensson, Unionen 010-516 53 56.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Om jobbet

Ort

Borås

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Kontaktperson

Stefan Coric
+46105166073

Referensnummer

2023/314

Sista ansökningsdag

2023-06-13

Skicka in din ansökan