Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Laboratorieingenjör Textil till RISE i Mölndal

RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 300 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. Från och med den 1/10 är Material & produktion, tidigare Swerea, en ny division hos oss. Divisionen stöder innovation och utveckling inom bland annat fordons-, rymd-, flyg-, verkstads-, gjuteri- och textilbranscherna samt infrastruktur genom ny design, materialval, optimerade tillverkningsmetoder och korrosionsskydd.  www.ri.se

Laboratorieingenjör Textil till RISE
Placering Mölndal

Inom RISE utför vi mycket provning och konsultation inom textila material åt både svenska och internationella företag.Vi söker en erfarenlaboratorieingenjör för att förstärka vår verksamhet.Tjänsten kommer att innebära mycket kontakt med företag och kunder, därför är det viktigt att du är serviceinriktad och utåtriktad. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att utföra provning av textila material och produkter både i utvecklings- och uppdragsprojekt.

Du kommer att bli en del av ett dedikerat team som arbetar med provning och utveckling av textila produkter åt våra olika uppdragsgivare. Genom nyfikenhet, lagarbete och nära dialog med våra företagskunder arbetar vi med ambitionen att ha verkligt nöjda uppdragsgivare.

Vi vill att du har en högskoleutbildning motsvarande ingenjör gärna med inriktning mot textil. Arbetslivserfarenhet och praktisk erfarenhet av mätteknik, provning och mätinstrument, gärna från ackrediterad verksamhet, är en förutsättning.
Då vi är ett företag med stor teknisk bredd och flera av våra kunder och samarbetspartners är globala är det viktigt att du har en god verbal förmåga och förståelse för olika aktörers perspektiv.
Du förväntas självständigt och tillsammans med andra skapa och driva företagsuppdrag. Vi sätter stort värde på egenskaper som initiativrikedom, affärsmässighet, kreativt tänkande, noggrannhet, analytisk förmåga och praktiskt handlag för experimentellt arbete. Du talar och skriver svenska och engelska med god stilistisk förmåga.


Låter detta spännande och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta Mårten Alkhagen, Gruppchef Textil, 031-706 63 30. Sista ansökningsdag är 22 december 2018. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga representanter är: Sveriges Ingenjörer, Melina da Silva, 031-706 60 26 och Unionen, Ann Stare, 031-706 63 12

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

laboratorieingenjör, ingenjör, forskning, textil, mätteknik, mätinstrument, RISE, Göteborg

Sammanfattning

Ort

Göteborg

Region

Västra Götalands län

Land

SE

Kategori

Engineering, Science

Anställningsform

Heltid

Skicka in din ansökan