Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Koordinator digitalisering, utbildning och livslångt lärande

Vill du vara med och stärka Sveriges förmåga till innovation och utveckling inom digitalisering och lärande? Vill du arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor och ha stora möjligheter att själv påverka det du arbetar med och hur du kan utvecklas? 

RISE förstärker nu arbetet inom digitalisering, lärande och utbildning och söker en projektkoordinator till enheten Livslångt lärande med placering i Stockholm. 

På vår enhet utvecklar och driver vi tillämpade forskningsprojekt och innovationsprocesser kring digitalisering och utbildning inom skolsystemet men också kring lärande för yrkesverksamma. Vi skapar resultat som omedelbart eller inom snar framtid kan lösa utmaningar i samhället och skapa nya möjligheter. Arbetet sker inte sällan på nationell nivå och vårt arbete berör såväl skolsystemet som omställningslärande och kompetensutveckling i näringsliv och offentlig sektor.

I din roll som.. 
Som projektkoordinator kommer du att få arbeta brett med kvalificerade koordinerande och projektadministrativa uppgifter i enheten Livslångt Lärande och kopplat till kunskapsplattformen Digitalisering och Lärande. Rollen innebär eget ansvar och du kommer att planera och strukturera ditt eget arbete för att skapa effektiva processer och kvalitativa samarbeten med dina interna kollegor och externa partners. Du kommer att ingå i enheten Livslångt Lärande och tjänsten är placerad i Stockholm.

Dina primära uppgifter är:

  • Koordinera projekt och processer inom området livslångt lärande samt i kunskapsplattformen digitalisering och lärande
  • Understödja utveckling av nya utbildnings- och forskningsprojekt
  • Upprätta processer och rutiner för verksamheten i samarbete med din chef

Vid behov kommer du även att arbeta med att arrangera konferenser, boka resor och möten för verksamheten samt ansvara för viss kontorsadministration.

Du kommer att arbeta tillsammans med projektledare, designers, forskare och koordinatorer i enheten Livslångt Lärande, samt med forskare i RISE samtliga divisioner. Projekt och verksamhet pågår med kunder och partners från allt ifrån förskola till akademi, små- och medelstora företag och större industriföretag.

Vem är du?
För att trivas hos oss behöver du vara öppen, nyfiken och inspireras av att många saker händer samtidigt. Du är lösningsorienterad, bra på att samarbeta, tar gärna ansvar och ser det som självklart att alltid leverera högsta kvalitet. Tjänsten kräver mycket stor noggrannhet, tydlighet, ett intresse för detaljer och förmåga att arbeta strukturerat. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort ansvar, men utförs samtidigt i nära samarbete med övriga medarbetare.

Vi tror att du har lägst gymnasieutbildning – och har arbetat med kvalificerade koordinerande, process- och projektadministrativa uppgifter i några år. Vi vill att du har erfarenhet av att kommunicera direkt med kunder, chefer och beslutsfattare. Kanske har du arbetat inom utbildningssektorn eller har en bakgrund inom forsknings- och universitetsområdet?

Då vi är en internationell aktör är du viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Lars Lingman, Enhetschef Livslångt Lärande, 0734-172005. Sista ansökningsdag är den 16 augusti. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.  

Våra fackliga representanter är Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61 och Ingemar Petermann, Sveriges Ingenjörer, 010-228 41 22. 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Koordinator, projektadministration, digitalisering, lärande, utbildning, RISE, Stockholm

Om jobbet

Ort

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Organisationsstöd - administration/kommunikation/HR

Kontaktperson

Lars Lingman
0734-172005

Referensnummer

2020/196

Sista ansökningsdag

2020-08-16

Skicka in din ansökan