Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Intresseanmälan: Utveckla framtidens bioraffinaderi tillsammans med oss (T6)

I arbetet för ett hållbart näringsliv och samhälle behövs fler perspektiv. Det krävs ny kunskap, ny teknik och nya förutsättningar. Och det behövs en samlande kraft. Någon som kan hjälpa till med avgörande detaljer i revolutionerande lösningar, och som samtidigt kan driva de stora frågorna.

Just därför finns vi på RISE. Vi sammanför och skapar möjligheter för samhällets problemlösare. Här möts perspektiv, experter och människor i utmanande uppdrag som gör gott. Nu satsar vi stort på att utveckla vår verksamhet inom området bioraffinaderi, för att hitta nya lösningar för en hållbar framtid. Vill du bli en del av oss? Lämna en intresseanmälan här!

RISE Research Institutes of Sweden och dotterbolaget RISE Processum är ledande aktörer i utvecklingen av framtidens bioekonomi och bioraffinaderi. Med en unik uppsättning forskningsområden, testbäddar och demonstrationsmiljöer bildar vi en helhetslösning för omvandling av biomassa till gröna produkter, som tidigare varit fossilbaserade. Läs mer om bioraffinaderi.

På uppdrag av regeringen bygger vi upp ett nav för forskning inom bioraffinaderiutveckling och genomför en stor modernisering av våra testbäddar samt ett flertal nyinvesteringar för att förbättra förutsättningarna för kommersialisering av nya lösningar för en cirkulär bioekonomi i ett internationellt centrum. Läs mer om satsningen.

Och vi behöver din hjälp. Vill du bli en del av oss och hjälpa oss i utvecklingen av framtidens bioraffinaderi? 

Nu söker vi nya kollegor till våra verksamheter på flera orter i Sverige; Göteborg, Piteå, Stockholm, Södertälje, Umeå, Uppsala och Örnsköldsvik.

Vi utannonserar alla våra lediga tjänster, och du hittar dem här. Hittar du inget som passar dig just nu så är du varmt välkommen att lämna en intresseanmälan. Vi stämmer kontinuerligt av inkomna intresseanmälningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Var vänlig och notera att vi tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din intresseanmälan.

Sista dag att lämna en intresseanmälan är den 1 december 2022.  

Om jobbet

Ort

Örnsköldsvik, Göteborg, Piteå, Stockholm, Södertälje, Umeå, Uppsala

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Referensnummer

2022/371

Sista ansökningsdag

2022-12-01

Skicka in din ansökan