Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu

Fullstackutvecklare till Maritim systeminnovation

Vill du stödja svenska och internationella organisationer med hållbar utveckling och göra världen lite bättre? Vill du arbeta som utvecklare i en unik utvecklings- och forskningsmiljö? Då har vi den perfekta rollen för dig!

RISE kraftsamlar för att understödja utvecklingen av hållbara transporter. Transportsystemet är en viktig möjliggörare i omställningen mot ett mer hållbart samhälle, där RISE är världsledande i sin innovation och tillämpade forskning. Vi behöver nu förstärka vårt team med en fullstackutvecklare för att kunna lösa framtidens digitala utmaningar.

Om oss
Enheten Maritim Systeminnovation ingår i RISE maritima avdelning och arbetar med framtida hållbara transportkoncept med fokus på effektivitet, miljö och säkerhet. Vi är ett team bestående av 20 medarbetare som arbetar med hållbar utveckling genom forsknings- och innovationsprojekt. Vi arbetar med att utveckla demonstratorer för att värdera nyttan av koncept för digital samverkan inom samtliga transportslag och transportnoder. Vi har både ett multimodalt fokus, men utvecklar även innovationer för enskilda transportslag.

Om rollen
Du medverkar i flera olika RISE projekt, inriktat mot digital utveckling där du kommer arbeta tillsammans med andra backend- och frontendutvecklare, IT arkitekter, konceptutvecklare, UX och projektledare. Ni arbetar projektbaserat tillsammans med samarbetspartners i form av myndigheter, företag, andra forskningsinstitut och universitet.

Vi utgår idag från ett hybridarbetssätt där de flesta av våra medarbetare delar sin arbetstid på kontoret och hemarbetsplatsen. Vi är utspridda i Göteborg, Lund, Stockholm och Borås och placeringsort för denna tjänst är antingen i någon av de städerna eller från annan plats i Sverige, det är flexibelt!

Tjänsten kan komma att omfattas av uppgifter som rör Sveriges säkerhet och därmed kan det krävas säkerhetsprövning, nu eller längre fram.

Vem är du?
Vi söker dig som är fullstackutvecklare med flera års relevant arbetslivserfarenhet och som har goda kunskaper inom HTML, CSS, Javascript, React, Typescript, GraphQL, Apollo-server/Apollo-client och Git/Gitlabs. Det är meriterande om du har erfarenhet av Kubernetes, MongoDB, Python, Java samt Kafka. Vi har internationella kontakter och samarbetspartners och skriver de flesta av våra dokument på engelska varför det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser att du har ett intresse i att verka i forskningsbaserade miljöer och har drivkraft att bidra till hållbar samhällsutveckling. Du har förståelse för de möjligheter som digitalisering kan bidra med för att öka samverkan mellan inblandade parter i transportkedjan. Det är meriterande om du har erfarenhet från maritima branschen eller inom transport.

Du trivs med ett omväxlande, analytiskt och tekniskt inriktat arbete. Du har en god förmåga att sätta dig in i nya frågeställningar, är målinriktad och kan balansera ett strukturerat och innovativt arbetssätt.

Välkommen med din ansökan!
Är du nyfiken på att veta mer är du välkommen att höra av dig till Enhetschef på Maritim Systeminnovation, Andreas Bach på andreas.bach@ri.se. Sista ansökningsdagen är den 11 augusti 2024. Urval och intervjuer sker löpande under och efter ansökningsperioden och i och med att annonseringstiden löper över sommaren och semestertider kan det dröja innan du får besked i hur vi går vidare.

Våra fackliga representanter är Ulf Nordberg, SACO, 010-516 69 59 och Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61.

Om jobbet

Ort

Flexibel

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Kontaktperson

Andreas Bach
+46105165411

Referensnummer

2024/207

Sista ansökningsdag

2024-08-11

Skicka in din ansökan