Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Förvaltningsledare IT med inriktning mot CRM

RISE söker nu en Förvaltningsledare IT med inriktning mot CRM (Lime)

Har du många bra idéer men inte någon möjlighet att kunna förändra på riktigt? På RISE har vi inte bara gott kaffe, vi lyssnar också på våra anställda och uppmuntrar dem till att hitta nya innovativa lösningar på morgondagens utmaningar. Om du drivs av att leda i förändring och kan skapa ett klimat av tvärfunktionellt lagarbete där alla känner sig delaktiga och stolta över lösningarna vi levererar så hoppas vi att du ska bli vår nya förvaltningsledare IT.

Om oss
Som Förvaltningsledare IT hos RISE erbjuds du ett brett och omväxlande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling, utbildning och arbete i en verksamhet med hög förändringstakt.

Organisatoriskt kommer du att tillhöra IT-avdelningens projektkontor vars ambition är att skapa rätt förutsättningar för en effektiv och kvalitetssäker projekt- och förvaltningsledning genom enhetliga metoder samt att erbjuda projekt och förvaltningar rätt stöd i planering, genomförande och uppföljning.

IT-avdelningen är koncernens IT-funktion med ansvar för att samordna och leverera hållbara IT-tjänster. Vi stöttar innovation och tillämpad forskning, industrialisering och verifiering, kvalitetssäkring och interna stödprocesser.

Om rollen
Ditt uppdrag som Förvaltningsledare IT innebär att, tillsammans med ett dedikerat förvaltningsteam, arbeta med att vidareutveckla och förvalta RISE systemstöd inom förvaltningen för CRM.

I rollen som Förvaltningsledare IT så är du analytisk, systematisk, strukturerad och lösningsorienterad i arbetet med att förvalta och vidareutveckla förvaltningsobjektet CRM. Du verkar i samarbete med verksamhetens förvaltningsledaren, verksamhetens representanter och utarbetar, genomför och följer upp planer på kort och lång sikt. Till din hjälp har du ett engagerat IT-team av projektledare, applikationsspecialister och tekniska specialister som du arbetsleder och coachar för att nå uppsatta förvaltningsmål.  

Du kommer bland annat arbeta med att:

  • Leda och delta i olika förvaltningsuppdrag och projekt
  • Arbetsleda de IT-resurser som tilldelats inom förvaltningen
  • Vara drivande i behovs- och kravprocessen inom respektive förvaltningsområde
  • Vara en del i det ständiga arbetet att utveckla modeller och processer

Tjänsten är placerad Borås och arbetet kan innebära resor mellan de olika verksamhets­orterna.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom relevant område. Du bör även ha långvarig arbetslivserfarenhet inom CRM, integrationsplattformar, affärssystem- och systemförvaltningsområdet samt god erfarenhet av att styra och leda effektiva team.

Du är van vid att driva förändringar med många olika roller involverade inom hela verksamheten. Du har en kommunikativ ådra och kan formulera dig väl, både på svenska och engelska, i tal och skrift.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av:

  • CRM Lime
  • Affärssystemet IFS eller likvärdigt affärssystem
  • SQL
  • Analysprogram (typ. Qlik eller Power BI)
  • Förvaltningsmodellen PM3

För oss är det viktigt att du passar bra in i gruppen så egenskaper som samarbetsförmåga, lyhördhet och resultatfokus värderar vi högt.

Välkommen med din ansökan!
Låter detta spännande och du vill veta mer, vänligen kontakta Micael Lilja, 010-516 58 99. Sista ansökningsdag är 29 maj 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga företrädare är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer (SACO), 010-228 41 22 respektive Daniel Gäwerth, Unionen, 010-516 68 15. 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Förvaltningsledare, projektledare, PM3, ITIL, CRM, LIME, affärssystem, IFS, RISE, Borås

Om jobbet

Ort

Borås

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Projekt - projektledare

Kontaktperson

Micael Lilja
+46105165899

Referensnummer

2022/247

Sista ansökningsdag

2022-05-29

Skicka in din ansökan