Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Fastighetsansvarig för växande verksamhet i Örnsköldsvik (T6)

RISE Research Institutes of Sweden och dotterbolagen RISE Processum och MoRe Research är ledande aktörer i utvecklingen av framtidens bioekonomi och bioraffinaderi. Med en unik uppsättning forskningsområden, testbäddar och demonstrationsmiljöer bildar vi en helhetslösning för omvandling av biomassa till gröna produkter, som tidigare varit fossilbaserade. På uppdrag av regeringen bygger vi upp ett nav för forskning inom bioraffinaderiutveckling och genomför en stor modernisering av våra testbäddar samt ett flertal nyinvesteringar för att förbättra förutsättningarna för kommersialisering av nya lösningar för en cirkulär bioekonomi i ett internationellt centrum. Läs mer om satsningen. Vi behöver din hjälp. Vill du bli en av oss? Vi hoppas det!

Vill du vara med stötta verksamhet som utvecklar framtidens hållbara och resurseffektiva bioraffinaderier, som kommer att vara en viktig del i omställningen till ett hållbart samhälle? Har du ett intresse för fastigheter, är praktiskt lagd och har ett sinne för service och samarbete? Då kan det vara dig vi söker!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Placeringsort är Örnsköldsvik.

Om rollen
I din roll som Fastighetsansvarig ingår att ansvara för löpande fastighetsfrågor på en av RISE mest expansiva siter. Du hanterar alla fastighetsrelaterade frågor – stora som små. I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Genomföra regelbundna ronderingar och tillsyn i fastigheterna enligt såväl myndighetskrav som interna krav och behov.
  • Ansvar och kontroll av fastighetens larmsystem – brandlarm, inbrottslarm m.m.
  • Beställare och ansvarig för externa entreprenörer som utför arbeten i fastigheten.
  • Service och underhåll på infrastrukturen – antingen genom egna insatser eller via anlitande av entreprenör.
  • Enklare (eller större beroende på din förmåga) reparationer.
  • Löpande dialog med såväl hyresvärd som RISE Fastighet och Service.
  • Nyckelroll i planering av renoveringar etc.

Beroende på din profil kan det också ingå att ansvara för vaktmästeritjänster samt inköp och godsmottagning för verksamheten.

Vem är du?
Du har ett eget inre driv där du kan se vilka arbetsuppgifter som behöver utföras och känner dig motiverad att planera upp arbetet på ett så effektivt sätt som möjligt. Du är prestigelös och inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi ser även att du är en problemlösare som vill göra ett bra jobb och med tiden kan se förbättringspotential i arbetet som ska utföras.

Du har minst gymnasial utbildning samt tidigare erfarenhet inom fastighetsskötsel/teknik och du är praktiskt lagd. Meriterande med erfarenhet från industriella fastigheter. Du har även tidigare erfarenhet av och ett gediget engagemang för service och samarbete. Vi vill att du har datorvana och intresse/förståelse för digitala system som ett hjälpmedel i det dagliga arbetet.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att finna lösningar på några av världens viktigaste, och kanske roligaste och mest angelägna, utmaningar. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb (tvärtom!), men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner, välkommen till vår spännande och expanderande sajt i Örnsköldsvik och…

..Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdagen är den 31 juli 2022. Inkomna ansökningar kommer att hanteras löpande.

Låter detta intressant och du vill veta mer är du välkommen att kontakta, Karin Johnson 073-255 75 51 eller Stefan Svensson 070-234 83 00.

Våra fackliga representanter är Jörg Brücher (Sveriges Ingenjörer) 073-829 31 51 samt Madelene Nordquist (Unionen) 073-065 86 87.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Om jobbet

Ort

Örnsköldsvik

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Kontaktperson

Karin Johnson
073-2557551

Referensnummer

2022/370

Sista ansökningsdag

2022-07-31

Skicka in din ansökan