Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Driftsamordnare Fastighet

Är du nyfiken på framtiden och vill göra skillnad? Vill du arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor och ha stora möjligheter att själv påverka vad du vill arbeta med och hur du kan utvecklas?

I så fall kan vi nu erbjuda rollen som driftsamordnare inom RISE Fastighetsenhet!

Om oss
RISE är en kraftsamling för den hållbara omställning näringslivet, samhället och världen behöver. Som hela Sveriges forskningsinstitut jobbar vi med lösningarna och förutsättningarna som gör skillnad här och nu. Och med de kunskapsområden och tekniker som kan vara avgörande imorgon.

Mixen av roller, perspektiv och kompetenser ger oss och andra bättre förutsättningar i en komplex värld. Den gör också RISE till en utmanande och omväxlande arbetsplats, med möjlighet att göra det mesta. Oavsett vilket område du vill arbeta med, vilken yrkesroll du har eller vart i livet du befinner dig.

Om rollen
I rollen som driftsamordnare kommer du att fungera som ett stöd till enhetschef och drifttekniker. Som driftsamordnare ansvarar du för att driftplanera och säkerställa att arbetet inom enheten utförs i enlighet med gällande avtal, leveransstrategi och arbetsmetodik.

Du rapporterar till chef Fastighet. I rollen genomför du planering, budgetering och uppföljning av enhetens ansvarsområden. Här ingår bland annat huvudsakligen följande arbetsuppgifter:

  • Tid- och resursplanering av drift och underhåll.
    • Ansvar för myndighetsbesiktningar, myndighetskrav och entreprenadrapporter.
  • Uppföljning av SAM (systematiskt arbetsmiljöarbete).
  • Ansvar för administrativa arbetsuppgifter, såsom rapportering och framtagande av dokument, ritningar och andra handlingar. Även hantering av beställningar och viss fakturahantering förekommer.
  • Projektledning av mindre projekt kan förekomma.
  • Uppföljning och återkoppling av ärenden.
  • Daglig kommunikation med verksamheten, medarbetare och leverantörer.

Vem är du? 
Som driftsamordnare hos oss tror vi att du är en lösningsorienterad lagspelare som drivs av att ta dig an nya utmaningar. Då rollen innebär daglig kontakt med tekniker, RISE verksamheter och andra intressenter tror vi att du trivs i sociala sammanhang och är serviceinriktad med ett uttalat samarbetsfokus. Genom ditt strukturerade och självständiga arbetssätt kommer du till din rätt i en miljö som inte alltid är statisk.
Du utrycker dig bra i tal och skrift och har goda datorkunskaper. 

För rollen krävs att du har minst gymnasial utbildning gärna med inriktning mot drift/fastighet. Du har erfarenhet av fastighetsadministration och det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom någon form av driftsamordning. Körkort B erfordras.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Vi lovar dig inte ett lätt jobb men vi kan lova en spännande resa där vi tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor bidrar till en hållbar framtid och till att säkra ett försprång i den globala konkurrensen. Vill du vara med på resan?

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Mikael Hast, Chef Fastighet, 010-516 50 69. Sista ansökningsdag är den 24 Juni 2023. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga representanter är Bertil Svensson, Unionen, 010-516 53 56 och Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Om jobbet

Ort

Borås

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Job type

Organisationsstöd - administration/kommunikation/HR

Referensnummer

2023/316

Sista ansökningsdag

2023-06-24

Skicka in din ansökan