Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Divisionsassistent/Executive assistant - Samhällsbyggnad

Tycker du om att kombinera din nyfikenhet och servicekänsla med din noggrannhet och ditt sinne för detaljer för att hitta nya lösningar? Fortsätt i så fall läsa för då kan du mycket väl vara vår nya divisionsassistent.

Om oss
Division Samhällsbyggnads uppdrag och ambition är att tillsammans med näringslivets och samhällets aktörer bygga det hållbara samhället genom omställning till ökad resurseffektivitet, till klimatneutralitet och till en robust infrastruktur. Vi är 450 experter inom energi, infrastruktur, bygg och fastighet samt innovationsledning och systemomställning för ett hållbart samhälle. Vi erbjuder även certifieringsverksamhet som gör att företag kan närma sig marknaden. Vår division har verksamhet över hela Sverige med kontor och laboratorier från Lund till Skellefteå.

Inom RISE är vi av uppfattningen att det är genom samverkan med kollegor, kunder och samarbetspartners som vi utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens. Om du motiveras av att arbeta i en framåtblickande och innovativ miljö där samarbete är en del av vardagen så tror vi att du har rätt attityd och drivkraft för att lyckas i den här rollen.

Om rollen
Som divisionsassistent på Samhällsbyggnad kommer du att ha en nyckelroll med stort ansvar och bred insyn i divisionens verksamhet. Du ger stöd i form av administration och projektledning till divisionschefen och divisionens ledningsgrupp. Det täta samarbetet med hela ledningsgruppen bygger på din förmåga att förutse behov, tänka kritiskt och erbjuda lösningar på problem med hög professionalism och konfidentialitet. Dina främsta uppgifter blir att hålla teamet uppdaterad om kommande åtaganden och ansvarsområden, att följa upp pågående processer samt att ansvara för planering och samordning av divisionens ledningsmöten. Dina arbetsuppgifter innefattar även att planera, koordinera och effektivisera det administrativa arbetet på divisionen. Vidare är du behjälplig vid besök och interna/externa event. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Vem är du?
För att trivas med rollen och de möjligheter och utmaningar som den innebär bör du ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en motsvarande roll på ett medelstort till stort bolag. Du arbetar självständigt och proaktivt, är flexibel och lyhörd och tillför struktur och ordning i de arbetsprocesser du driver eller medverkar i. Hantering av konfidentiell information på ett professionellt sätt är en självklarhet för dig och du antar enkelt rollen som super user/lokal stödfunktion för administrativa IT-system och digitala verktyg och processer.

Vidare är du skicklig på kommunikation, och då våra kunder och samarbetspartners kan vara internationella uttrycker du dig bekvämt på så väl svenska som engelska i både tal och skrift. I din roll kommer du att ha ett brett kontaktnät och det är därför avgörande att du har fingertoppskänsla och är duktig på att hantera relationer. Du har ett genuint servicetänk samtidigt som du kan prioritera och sätta gränser vid behov.

Är vi rätt för varandra?
Genom RISE assistentnätverk ges du möjlighet till såväl erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling som ett värdefullt bollplank. Kulturen präglas av en positiv anda där allt är möjligt och där vi arbetar fokuserat mot våra gemensamma mål. Vi lovar dig inte ett enkelt jobb men garanterar dig en spännande resa där vi tillsammans med våra engagerade och kompetenta RISE-kollegor bidrar till en hållbar framtid och till att säkra ett försprång i den globala konkurrensen. Vi hoppas att du vill vara med!

Välkommen med din ansökan!
Låter detta spännande och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta Marco Lucisano 073 68 72 983, Divisionschef på Samhällsbyggnad. Sista ansökningsdag är 22 maj 2022.

Våra fackliga företrädare är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer (SACO), 010-228 41 22 respektive Daniel Gäwerth, Unionen, 010-516 68 15.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

 Om jobbet

Ort

Göteborg

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Organisationsstöd - administration/kommunikation/HR

Kontaktperson

Marco Lucisano
0736872983

Referensnummer

2022/274

Sista ansökningsdag

2022-05-22

Skicka in din ansökan