Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Vill du leda medarbetare som vill göra skillnad?

Våra medarbetare vill göra skillnad i en värld som står inför stora utmaningar. Vill du bli en av våra ledare som ger dem förutsättningarna?

RISE drivkraft är kund- och samhällsnytta och vår kärnverksamhet expanderar. I vår nya organisation samlar vi flera forskningsinstitut och ett 100-tal unika testbäddar och demonstrationsmiljöer. Genom den kraftsamlingen skapar vi ett starkt, sammanhållet forskningsinstitut som ökar innovationstakten i näringsliv och samhälle.

I dagsläget är vi 2 800 medarbetare som på olika sätt bidrar till en hållbar framtid och ett konkurrenskraftigt näringsliv. Med fem nya divisioner får olika kompetenser en naturlig hemvist. Våra medarbetare får också större möjligheter att mötas och utvecklas i kreativa konstellationer tvärs över forsknings- och organisationsgränser.

Omställningar är aldrig enkla och vi söker nu ledare som skapar trygghet i förändring och tar våra interna och externa samarbeten till nästa nivå. Vi behöver dig som genom mod och samverkan håller det tempo som våra kunder, samarbetspartners och vår omvärld kräver.  

Alla ledare i RISE har ett gemensamt uppdrag; att skapa innovativa resultat som gör nytta. Så kom och hjälp oss att göra världen lite bättre.  

Sök chefstjänster: