Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Chef för gruppen Polymera material i korrosiva miljöer

RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 700 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se.

RISE KIMAB erbjuder en attraktiv arbetsplats hos ett av Europas ledande aktörer inom korrosionsforskning med uppdraget att skapa svensk industrinytta genom företagsnära forskning. Vi är placerade i Kista norr om Stockholm där vi har stora moderna lokaler. I Frankrike har vi ett helägt dotterbolag med 45 medarbetare fokuserade på korrosionsforskning. Vi är en del av forskningskoncernen RISE.


Är du intresserad av att bidra till utveckling av personer och verksamhet? Ser du möjligheter snarare än svårigheter? Har du många bra idéer men inte någon möjlighet att kunna förändra på riktigt? På RISE lyssnar vi på våra anställda och uppmuntrar dem till att hitta nya innovativa lösningar på morgondagens utmaningar. Om du drivs av att leda i förändring och kan skapa ett klimat av tvärfunktionellt lagarbete där alla känner sig delaktiga och stolta över lösningarna vi leverenerar så hoppas vi att du ska bli vår nya gruppchef på RISE för gruppen för Polymera material i korrosiva miljöer.


Det här är vi, dina nya kollegor - Du kommer att arbeta som chef för gruppen ”Polymera material i korrosiva miljöer”. Vi är idag åtta medarbetare som arbetar med plast i processutrustning och infrastruktur, främst inom kemisk processindustri och VA. Gruppen har mer än 30 års erfarenhet av provning, forskning och utveckling av polymera material i korrosiva miljöer och plastsvetsning, men består idag främst av unga forskare.


Vem är du? – Vi söker en driven och nyfiken ingenjör med intresse och erfarenhet av att utveckla människor och verksamheten. Du har lätt för att samarbeta och är intresserad av att arbeta med människor och leda en grupp. Du är tydlig och trygg i din roll och kan leda unga forskare framåt. Som person är du engagerad och initiativrik, gillar högt tempo, har en positiv grundsyn och ser lösningar och möjligheter snarare än problem. Arbetet innebär många kundkontakter, både i Sverige och internationellt, vilket innebär att det är ett krav att du har lätt att formulera dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du har erfarenhet och kunskap om polymera material för industriella applikationer. Erfarenhet av polymerer i korrosiva miljöer samt plastsvetsning är starkt meriterande.


Är vi rätt för varandra? - Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men däremot ett gäng engagerade medarbetare och kollegor och några riktigt spännande industri- och samhällsutmaningar att ta i tu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos RISE vill vi att du och din grupp ska lyckas och må bra, för när din grupp lyckas så bidrar ni tillsammans till en hållbar framtid och till att säkra ett försprång i den globala konkurrensen.


Nyfiken och vill veta mer? Ring oss!
Anställande chef (Olivier Rod, vice VD RISE KIMAB, +46 72 520 33 58)
HR chef (Britta Bolin, HR-chef, division Material och produktion, +46 73 083 67 25)

Sista ansökningsdatum: 14 November 2018

Vår fackliga representant är Magnus Nordling, 073-512 64 58.

Chef, Gruppchef, Polymera material, Korrosiva miljöer, Ingenjör, Plastsvetsning, forskning, RISE, KIMAB, Stockholm, Kista

Sammanfattning

Ort

Kista

Region

Stockholms län

Land

SE

Kategori

Engineering, Management, Science

Anställningsform

Heltid

Skicka in din ansökan