Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Affärsorienterad tekniker för mätteknisk utrustning

Är du en affärsorienterad tekniker/högskoleingenjör med erfarenhet inom mekanik eller elektronik?  

Om oss
RISE arbetar med verklighetsnära forskning och konkreta lösningar åt våra kunder både i näringsliv och offentlig sektor. Som en oberoende innovationspartner driver vi också andra perspektiv. Vi utvecklar nya standarder och förutsättningar inom avgörande områden. Samtidigt som vi samlar aktörer från alla sektorer kring gemensamma utmaningar.

Vi söker nu tekniker till försäljning och tillverkning av utrustning för kvalitetskontroll av härdvätskor till enheten Värmebehandling och ytteknologi. Enheten bedriver industrinära forskning och utveckling inom ytbehandlingsprocesser. Vårt fokus är utveckling av industriella ytbehandlingsprocesser på olika sorters material. Stort fokus ligger på hållbarhet.

Om rollen
Som tekniker kommer du att tillsammans med projektansvarig driva och vidareutveckla affären ivf SmartQuench. ivf SmartQuench är en utrustning som består av både hårdvara (ugn, provstav med termoelement, kylbägare och enhet för insamling av mätdata) och mjukvara (för analys av temperaturdata). Tillverkningen av hårdvara och utveckling av mjukvara sker tillsammans med underleverantörer och det är viktigt att du har en har en kunskap om tillverkning, konstruktion och elektronikkomponenter för att förstå tillverkningskedjan och för att kunna interagera med underleverantörer och kunder. Du arbetar i nära samarbete med enhetens forskare inom värmebehandlingsområdet. Som tekniker består ditt arbete av både praktiska och administrativa uppgifter som kundkontakter, försäljning, tillverkning, inköp, kvalitetskontroll och kundsupport. 

Tjänsten avser heltid och kommer vara lokaliserad till RISE kontor i Mölndal.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som har relevant eftergymnasial utbildning med en teknisk fallenhet och kompetens inom mekanik och/eller elektronik. Du är affärsorienterad och är trygg i kundrelationer. Som person har du kundfokus, är noggrann, utåtriktad, initiativrik, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Då försäljningen till stor del sker utanför Europa är engelska i tal och skrift ett krav för tjänsten.

Är vi rätt för varandra?
Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men däremot många engagerade och entusiastiska kollegor. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt.

Välkommen med din ansökan!
Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2023. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Troell, enhetschef Värmebehandling och ytteknologi, tel: +46 10 228 48 31.

Våra fackliga representanter är Bertil Svensson, Unionen 010-516 53 56 och Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Tekniker, Ingenjör, mekanik, elektronik, RISE, Mölndal

 Om jobbet

Ort

Mölndal

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Kontaktperson

Eva Troell
+46102284831

Referensnummer

2023/149

Sista ansökningsdag

2023-03-31

Skicka in din ansökan