Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Affärsinriktad Projektledare

Vill du arbeta för en hållbar framtid och med teknik i framkant? Söker du efter en utmanande och spännande roll där du får utveckla dina kunskaper inom projektledning? Hos oss får du möjligheten, kom till RISE och jobba som affärsinriktad projektledare!

Om oss
RISE avdelning Elektrifiering och pålitlighet stödjer utvecklingen av hållbara transportsystem och liknande industriella produkter med fokus på säkerhet, elektrifiering och automatisering. Du kommer ingå i vårt team inom Miljötålighet och arbeta tillsammans med andra engagerade projektledare och ingenjörer. Vi arbetar med hela produktkedjan från forskning och utveckling, till provning och certifiering. I labben testar vi elektronik mot tuffa mekaniska och klimatiska påfrestningar.

I våra projekt samverkar vi med interna och externa partners för att skapa säkra och tillförlitliga elektronikkonstruktioner inom t.ex. fordon och transport, maritim, telekom och försvarsindustri. Batteri och vätgasteknik i nya drivlinor och energisystem är också viktiga områden för oss och därför är vi också delaktiga i utvecklingen av verksamheten i det Batterisäkerhetslabb som togs i drift på RISE i Borås under 2023; där framtidens batterier provas.

Om rollen
Som projektledare hos oss kommer du få chansen att leda och sälja in provningsprojekt i våra avancerade labb för vibrationer och klimat. Du kommer ansvara för att skapa förslag och provningsplaner baserat på kunders specifikationer, hantera projekt med flera interna intressenter och producera tydliga rapporter som möter våra höga kvalitetskrav.

Men det är inte allt! I den här rollen kommer du också få chansen att representera vår organisation i dagliga kundinteraktioner samtidigt som du arbetar för att stärka både våra affärer och tekniska möjligheter. Inga projekt är desamma, så du kommer inte att tröttna. Vi arbetar med en mängd olika produkter vilket innebär att du kommer att ställas inför nya utmaningar varje vecka. Dessutom kommer du få möjlighet att arbeta direkt med kunder från hela det svenska näringslivet.

Befattningen är eller kan komma att bli placerad i säkerhetsklass, vilket innebär att säkerhetsprövning kan komma att ske i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om dig
För att lyckas i rollen har du en ingenjörsutbildning från högskola eller motsvarande, med inriktning mot maskinteknik, elektronik eller annat relevant område. Du har minst tre års erfarenhet inom projektledning och/eller affärsutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet från provningsverksamhet och om du har kunskap om batterier. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Vi söker en kommunikativ och affärsmässig person som är kreativ, serviceinriktad och strukturerad. Du älskar att driva dina projekt framåt och är flexibel när det gäller snabba förändringar. För att trivas i rollen är det viktigt att du är utåtriktad och gillar att ha kontakt med både kunder och kollegor. För att lyckas väl är du även prestigelös, ödmjuk och bra på att få ihop en grupp att jobba tillsammans mot samma mål.

Andra meriterande kunskaper:

  • Vibration/Temperatur/fukt
  • Givare/signaler
  • Mätteknik/ Batteriteknik
  • DasyLab, MatLab
  • Excel/Office-paketet
  • MS-projekt / MS Visio

Välkommen med din ansökan!
Låter detta som en spännande möjlighet och du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryterande chef Rebecca Hultman, +46 10 516 59 23. Sista ansökningsdag är 8 mars 2024. Intervjuer sker löpande under och efter ansökningsperioden.

Våra fackliga representanter är Ulf Nordberg, SACO, 010-516 69 59 och Bertil Svensson, Unionen, 010-516 53 56.

Om jobbet

Ort

Borås

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Projekt - projektledare

Kontaktperson

Rebecca Hultman
+46105165923

Referensnummer

2024/35

Sista ansökningsdag

2024-03-08

Skicka in din ansökan