Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Administratörer till Digitala System

Vill du vara med och göra skillnad? Som administratör inom Division Digitala System kommer du att spela en viktig roll i att stödja och underlätta verksamheten, det kan vara dig vi söker!

Om oss
På Division Digitala system arbetar vi med elektronik, informations- och kommunikationsteknik samt mjukvaruutveckling, mobilitet, system-analys och interaktionsdesign. Vi jobbar med lösningar för alla sektorer, framför allt inom områden som rör digitalisering. Låter detta spännande så söker vi nu administratörer. Vår verksamhet är spridd över flera orter i landet och tänkt placering är Västerås, Göteborg alternativt Kista. Som administratör på RISE arbetar du heltid med administrativa uppgifter åt divisionens verksamheter. Du kan även komma att axla en roll som projektadministratör i ett eller flera projekt.

Om rollen
I rollen som administratör har du en bred uppsättning arbetsuppgifter som är avgörande för att underlätta och stödja verksamheten, både lokalt och för hela divisionens verksamhet. En viktig del av ditt ansvar är att supportera och vägleda chefer och medarbetare, vilket innebär att du är en central kontaktperson för att svara på frågor och erbjuda hjälp inom olika områden. Du kan komma att hantera inköp och/eller fakturering. Rollen inkluderar att hantera beställningar inom IT-området och att ha en god förståelse för budgetrestriktioner och relationen till tillgängliga medel. Du är också ansvarig för att sammanställa och analysera beställningar per kontor/site, vilket innebär att du håller koll på beställningar och dess status för olika platser eller avdelningar inom organisationen.

Inom området verksamhetsutveckling är du involverad i processen för rapportering, planering och uppföljning av verksamheten. Du bistår med att analysera och identifiera områden som kan förbättras och bidrar till att implementera lämpliga åtgärder. Du kan även komma att ansvara för redaktörsarbete, där du säkerställer att olika dokument och material är korrekt och enhetligt utformade, det kan bland annat inkludera att redigera och formatera text samt granska innehåll. Rollen som administratör innefattar även att boka resor och konferenser samt hantera andra varierande uppgifter som behöver utföras. Du är också involverad i att stödja utbildningar och projekt där du bistår med att organisera och koordinera olika aktiviteter och resurser.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som administratör hos oss tror vi att du har en stark vilja att arbeta med arbetsuppgifter som stöttar och främjar andras framgång. Du har utpräglad servicekänsla. Du har en utbildning inom relevanta områden och har ett antal års erfarenhet med goda referenser från liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du har en ekonomibakgrund och gärna erfarenhet av projektledning. Du har god erfarenhet av olika system och är snabb på att ta till dig och anpassa dig till nya system och deras funktionalitet.

Du tycker om att vara ”spindeln i nätet” och ser din starka kommunikationsförmåga som en tillgång. Viktigt är att du formulerar dig obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Som person är du självgående och proaktiv, men är också en lagspelare som drivs av att göra skillnad tillsammans. Du är flexibel och lyhörd, och du bidrar med struktur och ordning i de arbetsprocesser du driver eller deltar i. Du har en förmåga att snabbt få saker att hända och är resultatorienterad. Du trivs även med att etablera kontakter och bygga nätverk, samt är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Är vi rätt för varandra?
Hos oss på RISE kommer du få jobba med en otroligt bred och spännande verksamhet. Du kommer att ingå i ett nätverk av administratörer där du ges möjlighet till såväl erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling som ett värdefullt bollplank. Kulturen präglas av en positiv anda där allt är möjligt och där vi arbetar fokuserat mot våra gemensamma mål. Hos RISE vill vi att du ska lyckas och må bra, för när du lyckas så bidrar du till en hållbar framtid.

Välkommen med din ansökan!
Vill du veta mer eller har frågor om tjänsten vänligen kontakta Madelene Eklöw Björk, +46 10 228 42 84. Sista ansökningsdag är den 1 oktober, 2023. Ansökningar hanteras löpande.

Våra fackliga representanter är Lazaros Tsantaridis, SACO, 010 516 62 21 respektive Bertil Svensson, Unionen, 010-516 53 56.

Om jobbet

Ort

Västerås, Göteborg eller Kista

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Organisationsstöd - administration/kommunikation/HR

Kontaktperson

Madelene Eklöw Björk
+46102284284

Referensnummer

2023/420

Sista ansökningsdag

2023-10-01

Skicka in din ansökan