Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Fossilfritt flyg-dagarna

Vill du bidra till omställningen till ett fossilfritt flyg? Fossilfritt flyg-dagarna arrangeras av Fossilfritt Flyg 2045 och är en mötesplats och nätverk för samarbete och ökad samsyn, för att påskynda omställningen till fossilfrihet inom flyget. 

Fossilfritt flyg-dagarna bjuder på upplevelser, nytänkande och nätverkande för de som vill bidra till omställningen till ett fossilfritt flyg.

Dagarna riktar sig till dig som är intresserad av bioflygbränsle, elflyg, elektrobränsle och/eller vätgasflyg. Den riktar sig också till dig som älskar att resa och uppleva nya kulturer, träffa nya vänner eller reser i tjänsten för att utbyta tankar och idéer. Kanske reser du för det är enda sättet att träffa din familj som bor långt borta.

Fossilfritt Flyg-dagarna är en möjlighet för dig som vill engagera dig i utvecklingen av ett hållbart flyg och bidra till att Sveriges når sin del av de globala hållbarhetsmålen. Men också om du vill att Sverige ska gå före och vara ett internationellt föregångsland.

Fossilfritt Flyg 2045 bjuder in alla som vill bidra till att Sverige har ett fossilfritt inrikesflyg 2030 och ett fossilfritt in- och utrikesflyg 2045. Genom att samla hela ekosystemet runt fossilfritt flyg på ett ställe, vill vi få saker att hända! Om vi lämnar våra stuprör och tänker och verkar tillsammans tror vi att vi kan hitta fler och bättre lösningar.

Lär mer och anmäl dig här


Sponsorpaket

+

Information om evenemanget

Datum: 25-26 september 

Plats: Olssons Bazar, Tullhusgatan 1, 652 27 Karlstad.

Deltagarkostnad:
1500/klusteraktör, 2000/icke klusteraktör

Klusteraktörer är de som registrerat sig till innovationsklustret Fossilfritt Flyg 2045