Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Fastighetsmässan: utbildningar, föreläsningar och seminarium

Vi på RISE medverkar på norra Europas största fastighetsmässa där vi erbjuder utbildning, föreläsningar och seminarium i samarbete med Boverket.

Bli diplomerad energibyggare och lär dig mer om fukt, värmeisolering, byggnaden som system, lufttäthet och installationer. Eller behöver du bygga på dina kunskaper om innemiljö ur ett förvaltningsperspektiv? Vi tillhandahåller även expertis från krav,  hälso- och produktionsvinster samt riskkonstruktioner, till handlingsplaner för problemlösning och löpande förebyggande arbete för att verka för en god innemiljö. 

Vi ser framemot din medverkan!

Registrera dig här för inträde till mässan

Utbildning Diplomerad energibyggare

Det är bara två år kvar till den 31 december 2020 då alla nya byggnader i Sverige ska vara nära-noll-energibyggnader. Är du fastighetsägare eller aktiv i byggprocessen? Här är utbildningen som ger dig och dina medarbetare grundläggande kompetens inom energieffektivt byggande och installation.

Anmäl dig här

Seminarium om innemiljö

Vad ställs det för krav på en förvaltare ur innemiljöperspektiv? Vilka hälso- och produktionsvinster finns det att göra genom att säkerställa en god innemiljö? Vilka riskkonstruktioner och verksamheter kan resultera i innemiljöproblem, hur ser problemen ut och hur hanterar man det?

Anmäl dig här


Information om evenemanget

Datum: 6-7 mars, 2019

Plats: Kistamässan, Arne Beurlings Torg 5, Kista

Språk: svenska

Registrera dig här

Vid frågor, kontakta: