Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Karakterisering och modellering av material för bränsleceller och batterier

Välkommen till ett online-seminarium om karakterisering och modellering av material för batterier och bränsleceller, arrangerat av FunMat-II.

FunMat-II (Functional Nanoscale Materials) är en andra generationens kompetenscentrum inom materialvetenskap. FunMat-II fokuserar sina ansträngningar på tre applikationsområden: funktionella ytor för skärverktyg, bränsleceller och batterier.

Vi får grundläggande kunskap om materialbeteende och syntesprocessernas fysik och kemi och designar nya material med unika egenskaper. Utöver detta studerar vi hur materialen fungerar i specifika applikationer. Vi studerar alla aspekter med hjälp av kombinationer av teori, modellering, experiment och fältprov.

Den erhållna informationen är generisk och kan tillämpas på ett brett spektrum av applikationer, vilket gör FunMat-II till ett verkligt kompetenscenter inom funktionella ytor optimerade i nanoskalan.

Anmäl ditt deltagande

Seminariet arrangeras av FunMat-II, LiU Linköpings universitet och RISE. På grund av den pågående Covid-19 pandemin kommer seminariet att hållas via (Microsoft) teams.


Information om evenemanget

Datum: 10 december, 2020

Tid: 13:00-16:30

Plats: Digitalt möte via Teams

Sista anmälningsdag: 7 december, 2020

Pris: Kostnadsfritt, men registrering krävs

Olivier Rod

Kontaktperson

Olivier Rod

Avdelningschef/Tf forsknings och affärsutvecklingschef

Läs mer om Olivier

Kontakta Olivier

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.