Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Cleantech Inn – för innovativa miljöteknikföretag som vill accelerera sin tillväxt

Cleantech Inn är nätverket för småföretag som erbjuder ny teknik för en hållbar framtid.

Är du ett företag med innovativa produkter inom energi, smarta städer, cirkulär ekonomi eller mobilitet? Som medlem i Cleantech Inn får du tillgång till ett affärsskapande nätverk för att accelerera din tillväxt - och snabbare göra en skillnad i världen.

Moder Jord

Cleantech Inn har som mål att stötta svenska innovativa miljöteknikföretag - såväl startups och tillväxtbolag som mer etablerade företag - att komma snabbare från uppfinning till innovation till marknadsinträde.

 

Under tio års tid har Cleantech Inn fungerat som en katalysator för lönsam tillväxt genom att stötta miljöteknikföretag med tjänster som affärsrådgivning, stöd vid kapitalanskaffning och hjälp med genvägar till värdefulla kundkontakter.

Solar power

Cleantech Inn är nu en del av RISE, det svenska forskningsinstitutet - det fjärde största i Europa - med 2.800 experter i ryggen och tillgång till ca 150 testmiljöer. Med denna kapacitet kan vi ge ännu mer handfast stöd på tillväxtresan för de ca 400 miljöteknikbolag som finns i Cleantech Inns nätverk.

Läs mer på länkarna här bredvid om vad ett medlemskap kan ge dig och vilka aktiviteter och tjänster Cleantech Inn erbjuder. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta någon av oss som driver Cleantech Inn by RISE.