Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
-

Cleantech Inn - Vad får jag som medlem

Som medlem i Cleantech Inn får du tillgång till RISE kompetens och nätverk för att snabbare komma ut på marknaden och göra en skillnad i världen.

Vi skapar affärsmöjligheter

Som medlem ingår du i en plattform för utveckling av nya projekt och partnerskap. Våra medlemmar använder Cleantech Inn för att få tillgång till forskningsinstitutets kapacitet, identifiera nya projektmöjligheter, hitta partners och samla finansiering för projekt.

Stärk ditt nätverk inom cleantech

Cleantech Inn fungerar som ett nav för det forskningsnära ekosystemet inom cleantech och vi sammanför våra medlemmar med relevanta partners genom olika nätverksaktiviteter såsom konferenser och exklusiva runda bord-samtal.

Tillgång till kapital

Medlemmar i Cleantech Inn får hjälp med att hitta finansiering till produktutveckling, teknikverifiering och testprojekt genom RISE nätverk av projektutvecklare och finansiärer.

Möjligheter till internationell expansion

Medlemsföretag i Cleantech Inn får stöd att expandera utomlands genom Enterprise Europe Network och tillgång till samarbeten med andra internationella cleantech-nätverk.

Kvalitetssäkring ingår i medlemskapet

Medlemskap i Cleantech Inn erbjuds endast företag som kvalificerats med avseende på teknikens innovationshöjd och hållbarhetsprofil. Medlemskapet stärker därmed bolagets marknadsföring och varumärke.

Tillgång till spetskompetens

Som medlem i Cleantech Inn får bolaget nära tillgång till RISE omfattande testbäddsresurser och mer än 2800 experter. En personlig kontakt hjälper till att snabbt hitta rätt kontakter och resurser i RISE breda nätverk.