Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Ann-Sofie Mårtensson

Expert Digital Health

E-post ann-sofie.martensson@ri.se

Ort Kista

Enhet Digital hälsa (102506)

Mobil +46 737 44 13 15 - Hör av dig!

Jag jobbar med att utveckla offentlig sektor med hjälp av de digitala möjligheter vi har nu. Jag är en kugge i den digitala transformation som vi är mitt inne i och som det finns enorm potential för just för vård och omsorgssektorn.

Jag stöttar små och medelstora företag inom välfärdsteknik i deras utveckling av produkter och tjänster så de ska matcha de verkliga behov som finns och passa in där de ska användas.

Jag är strateg och rådgivare för kommuner i deras digitaliseringsresa med allt från vilka strategier man bör ha, hur man kommer igång med t ex test och piloter till att hjälpa till i processen med att implementera digitala lösningar.

Jag leder projekt för hur vi kan använda digitala flöden kring en offentlig måltid för att ge bättre beslutsunderlag för hur vi ska minska svinn och klimatavtryck.

Sen evangelistar jag även en del om den digitala transformationen. Älskar att se när vi använder våra offentliga resurser på ett smart sätt. Allt handlar om att få människor att vilja förändra och förändras, när man fått till det sker magin.
https://www.linkedin.com/in/annsofiemartensson/

ehälsa
digital hälsa
välfärdsteknik
verksamhetsutveckling
implementering
digital transformation