Trähusdagarna 2018

ons 14 mars (Hela dagen) till tors 15 mars (Hela dagen)

Modernt trähusbyggande i hållbar utveckling

Trähusdagarna syftar till att sprida information om branschrelaterad forskning, teknik och regelverk. En gång per år anordnas trähusdagarna i samarbete med TMF och SHS för att ge branschen möjlighet att hålla sig uppdaterad.

Trähusdagarna riktar sig till dig som är inköpare och tekniker i trähusbranschen, branschens leverantörer, konsulter och entreprenörer. Årets fokusområden är energi, miljö, automation och digitalisering samt fönster och dörrar.

Välj mellan två olika ämnen

Dagarna kommer att ha två parallella sessioner under eftermiddagen dag 1. Efter lunchen har man möjlighet att antingen lyssna till föredrag rörande automation och digitalisering eller rörande fönster- och dörrelaterade ämnen.

Minimässa

Vi kommer att ha en mässa i anslutning till seminarierna. Intresserade företag är välkomna att ställa ut på en minimässa.

Plats

Elmia Kongress- & Koncerthus, Elmiavägen 15, 554 54 Jönköping

https://www.elmia.se/Resa--bo/Hitta-till-Elmia/