Circular Economy på Circular Materials Conference

ons 7 mars 08:30 till tors 8 mars 16:30

RISE finns med som sponsor och utställare när den fjärde upplagan av internationella konferensen Circular Materials Conference arrangeras i Göteborg i mars 2018.

– Det känns naturligt att vara med eftersom det är en stor, internationell konferens som inte bara lockar forskare utan också många industriella aktörer, säger Christina Anderzén, ledare för RISE kompetensplattform Circular Economy. Det är genom kompetensplattformen som RISE deltar.

Circular Materials Conference hålls på Chalmers konferenscenter 7-8 mars 2018. Bakom står Competence Centre Recycling, Chalmers och Nordic Publishing i samarbete med industri- och återvinningsorganisationer inom plast- och kemi, elektronik och återvinning.

Läs mer på http://www.circularmaterialsconference.se/